Hvis du går herfra med de forkerte briller, har vi fejlet.

Glas

Vi sliber selv. Med eget sliberi kan vi bedst muligt stå inde for det arbejde vi laver, også når det kommer til det tekniske.

Solbriller

Når du er udenfor, eksponeres du for UV-stråling. Din hud og dine øjne påvirkes. Du ser ikke UV-stråling, men den findes overalt. UV-stråling kommer ikke bare fra solen, men reflekteres fra bl.a. vand, sand, beton, is og sne. Det betyder, at du udsættes for UV-stråling selv under en parasol eller i skyggen af et hus.

Børnebriller

Briller er ikke bare briller – det samme gælder børnebriller. De bliver en del af dit barns udseende og er en genstand, som dit barn skal bruge dagligt. Derfor er det vigtigt, at brillerne passer til dit barn. Hvilke briller passer bedst til dit barns udseende, og endnu mere vigtigt, hvilke briller føler dit barn sig godt tilpas med? Det er disse overvejelser, vi gør os, når vi i fællesskab skal finde de rette briller til dit barn.

Skærmbriller

Vi er medlem af Dansk Erhvervsoptik og kan derfor tilbyde briller indenfor de gældende aftaler. Har virksomheden ikke en aftale, kan du henvende dig til os for at høre om mulighederne for en virksomhedsaftale. Aftalen kan IKKE anvendes til private briller.

Du skal medbringe en brillerekvisition fra din arbejdsgiver, som skal udfyldes med relevante opmålinger ift. din arbejdssituation.

Disse aftaler omfatter skærmbriller og sikkerhedsbriller.