At Se Optik | Find Falvin, Theo, Lafont og flere smarte mærker hos os
Book en tid

Vi er ikke en del af en kæde, så vi bestemmer udvalget.

Youmawo

You Mawo

Med forskellighed for øje, har You Mawos fire grundlæggere udviklet et program der kan 3D-scanne dit ansigt. Programmet er teknisk og dynamisk optimeret og kan derfor scanne dit ansigt ud fra 11 forskellige parametre og derefter 3D printe en brille individuelt tilpasset dit ansigt.

You Mawo brillestel er lavet af Polyamid, der er 30% lettere end acetat og væsentligt mere holdbart. Materialet er åndbart og allergivenligt. Overfalden er mat for at bevare et enkelt og æstetisk udtryk. You Mawo er designet og fremstillet i Tyskland.

Se mere på www.youmawo.com

 

Munic Eyewear Briller i Holbæk

Munic

MunicEyewear er designet til mennesker, der udtrykker deres livsstil gennem individualitet, kreativitet og stilsikkerhed. Stilen er retroinspireret med et tvist – dog uden at stjæle ansigtets karakter.

Se mere på www.municeyewear.com

 

Veronika Wildgruber Eyewear

Designeren bag brillemærket er Veronika Wildgruber, der bor i Berlin og er uddannet møbeldesigner. Ved siden af ​​hendes brillekollektion designer hun for det franske luksusmærke Hermès. Tilbage i 2010 designede hun 4 håndlavede briller – som hun vandt en pris for på den store Silmo messe i Paris. Derefter fik hun modet til at lave en hel kollektion af brillestel og solbriller. Hendes brillekollektion er stærk, selvstændig og diskret. Inspireret af arkitektur, geometri og med modige materialekombinationer formår hun at skabe briller, med et uventet tredimensionalt udtryk. Hvor sarte farvenuancer, krydsende linjer og varierende tykkelser fremkalder en følelse af dybde. Senest har hun på Silmo messen i 2023, vundet den prestigefulde pris ”Premiére Classe” for førsteklasses
brilledesign.

Se mere på www.veronikawildgruber.com

Götti BRILLER I HOLBÆK

Götti

Götti afspejler designernes høje og kompromisløse idealer. Designet er reduceret til det væsentlige uden unødige og forstyrrende elementer, og brillerne oser af godt håndværk.Gennem hele kollektionen genkendes en klar og sikker stil, som afspejler et harmonisk og tidsløst design med en god funktionalitet.

Det er schweizisk elegance med sans for detaljer og teknik.

Se mere på www.gotti.ch

Bio Bio Briller holbæk

Bio Bio

BioBio er et brillemærke, der nytænker måden at designe og producere briller på. Formålet er at levere tidløse unisex designs, til alle, med afsæt i bæredygtighed og gennemsigtighed.

BioBio kollektionen er kogt ned til fem essentielle brillemodeller, designet fra bunden i hjertet af København. Alle modeller fås i op til fem størrelser – til børn, teenagere og voksne. Alle håndlavede af naturlige og biologisk nedbrydelige materialer.

Til alle modeller kan der tilkøbes en skræddersyet sol clip-on. Et BioBio stel koster kr. 1.595,- og en skræddersyet sol clip-on koster kr. 495,-

Blackfin BRILLER I HOLBÆK

Blackfin

Blackfin er italiensk design i topkvalitet. Brillerne er produceret i japansk titanium, hvilket gør dem ultra lette og fleksible.

Designerne lykkes på fineste vis med at omsætte de høje krav til teknologi til et fashion design.

Se mere på www.blackfin.eu

 

Masunaga briller I HOLBÆK

Masunaga

Japanske Masunaga er en af verdens førende producenter inden for briller og solbriller. Masunaga stammer fra Fukui, Japan, som er en af de tre største produktionsområder i verdenen.

Masunaga er sublimt håndværk, optisk udtryksfuldhed og ”high fashion” og på den unikke måde. Brillerne er japansk æstetik på et meget højt plan. Det er briller, der ikke bare er ’made in Japan’, de er ’handmade in Japan’.

Se mere på www.masunaga1905.com

ANDY WOLF EYEWEAr Briller i holbæk

Maison Nathali Blanc

Idemageren bag mærket er den franskfødte og passioneret kvinde Nathalie Blanc. Nathalie Blanc brugte selv briller som barn og ung og var ked af de dårlige designs og pasformer. Som voksen uddannede hun sig til optiker og i 2010 startede hun med at designe brillestel. Hendes kreative evner og sans for detaljer afspejles i hendes kollektion hvor skønhed og elegance smelter sammen. Brillerne i kollektion har et nyt udtryk med inspiration tilbage til 70érne.

Se mere på www.nathalieblancpariscom

ANNE & VALENTIN BRILLER HOLBÆK

Anne & Valentin

Historien om Anne Et Valentin begynder i Frankring – Toulouse, hvor virksomheden blev grundlagt og hvor hovedsædet stadig findes.

Anne & Valentin designer briller med et ønske om at brillen ikke kun skal smigre og komplimentere, men også udtrykke hvem du virkelig er.

Se mere på www.anneetvalentin.com

Theo Briller i Holbæk

Theo

Det der startede med en krusedulle på en ordreblok, har siden udviklet sig til et slogan for et af Belgiens stærkeste brilledesigns ”theo story”.

Er du til unikke og anderledes briller,- er du til brillekunst, så er Theo det du søger.

Se mere på www.theo.be

Briller fra Res rei

RES REI

RES REI er et spændende italiensk brillehus med kærlighed til unik og æstetisk design. De har særligt fokus på detaljer omkring mønstre og farver, og de er bogstaveligt talt håndlavede i Italien. Designer og grundlægger Oliviero Zanon designer briller der er friske og lidt edgy. Briller der ønsker at skille sig ud fra mængden.
RES REI er medejer af deres egen brillefabrik, der ligger lige uden for Venedig. Oliviero Zanon er altid til stede, når nye designs, farver og materialer tager form, så han bor lige rundt om hjørnet fra fabrikken.
RES REI er fremstillet i Italien med kærlighed og med respekt for design, håndværk og bæredygtighed.

Se mere på www.resrei.com/en/  

 

Theo Briller i Holbæk

Julbo

Julbo er sportsbriller af høj kvalitet.

Julbo er et familieejet brand, der har eksisteret siden 1888. De har derfor mange års erfaring med at levere sportsbriller af høj kvalitet, til flere forskellige sportsgrene, hvor udstyret skal være i orden. Både stel og glas fra Julbo er udviklet i samarbejde med elitesportsudøvere, så brillerne er skræddersyet til den enkelte sportsgren.

Både stel og glas bliver lavet på egne fabrikker i Frankrig. Julbo kan levere glas med og uden styrke, og har et bredt udvalg af farveskiftende glas. Julbo sponsorerer det franske cykelhold Groupama FDJ.

Se mere på  www.Julbo.com

 

Briller fra Res rei

Out Of

Kun 16 gram vejer de letteste sportsbriller i verden. Out Of hedder mærket og er yderst innovative sportsbriller.
Out Of er verdens hurtigste farveskiftende sportsbrille. Den indbyggede elektronisk solcellelinse tilpasser sig det omgivende lys på kun 0,09 sekunder.

Brillerne er meget velegnede til cykling, løb og sport på vandet.

Out Of er en italiensk baseret virksomhed, grundlagt af to brødre – en fysiker og en produktdesigner. Deres mission er at skabe produkter, der gennem innovation tillader udendørs sportsentusiaster at opnå deres bedste resultater, altid efter principperne om miljømæssig og social bæredygtighed.  

I 2020 lancerede de Electra, de første skibriller nogensinde udstyret med en elektronisk linse, der tilpasser sig det omgivende lys. Electra har haft stor succes og blev kåret som guldvinder af ISPO Munic som det bedste snesportsprodukt i 2021. Out Of har nu lanceret deres nye solbrillekollektion med samme teknologi.
Out Of kan laves med styrke, via en indsats der bliver klikket på indvendigt i brillen.

Se mere på out-of.com