Book en tid

Vi er ikke en del af en kæde, så vi bestemmer udvalget.

Youmawo

You Mawo

Med forskellighed for øje, har You Mawos fire grundlæggere udviklet et program der kan 3D-scanne dit ansigt. Programmet er teknisk og dynamisk optimeret og kan derfor scanne dit ansigt ud fra 11 forskellige parametre og derefter 3D printe en brille individuelt tilpasset dit ansigt.

You Mawo brillestel er lavet af Polyamid, der er 30% lettere end acetat og væsentligt mere holdbart. Materialet er åndbart og allergivenligt. Overfalden er mat for at bevare et enkelt og æstetisk udtryk. You Mawo er designet og fremstillet i Tyskland. 

Se mere på www.youmawo.com

 

Munic Eyewear Briller i Holbæk

Munic

MunicEyewear er designet til mennesker, der udtrykker deres livsstil gennem individualitet, kreativitet og stilsikkerhed. Stilen er retroinspireret med et tvist – dog uden at stjæle ansigtets karakter.

Se mere her: www.municeyewear.com

 

Komorebi

Komorebi er et belgisk brille brand. Hver model er inspireret af gennemsigtighed, lys og refleksion og bygger på årelang erfaring og en stor lidenskal for brilledeign. Der lægges stor vægt på detaljer og håndværk – både designerens og producentens.

 

 

Se mere her: www.komorebi.be

Götti BRILLER I HOLBÆK

Götti

Götti afspejler designernes høje og kompromisløse idealer. Designet er reduceret til det væsentlige uden unødige og forstyrrende elementer, og brillerne oser af godt håndværk.Gennem hele kollektionen genkendes en klar og sikker stil, som afspejler et harmonisk og tidsløst design med en god funktionalitet.

Det er schweizisk elegance med sans for detaljer og teknik.

Se mere her: www.gotti.ch

Bio Bio Briller holbæk

Bio Bio

BioBio er et brillemærke, der nytænker måden at designe og producere briller på. Formålet er at levere tidløse unisex designs, til alle, med afsæt i bæredygtighed og gennemsigtighed.

BioBio kollektionen er kogt ned til fem essentielle brillemodeller, designet fra bunden i hjertet af København. Alle modeller fås i op til fem størrelser – til børn, teenagere og voksne. Alle håndlavede af naturlige og biologisk nedbrydelige materialer.

Til alle modeller kan der tilkøbes en skræddersyet sol clip-on. Et BioBio stel koster kr. 1.595,- og en skræddersyet sol clip-on koster kr. 495,-

Blackfin BRILLER I HOLBÆK

Blackfin

Blackfin er italiensk design i topkvalitet. Brillerne er produceret i japansk titanium, hvilket gør dem ultra lette og fleksible.

Designerne lykkes på fineste vis med at omsætte de høje krav til teknologi til et fashion design.

Se mere her: www.blackfin.eu

 

Masunaga briller I HOLBÆK

Masunaga

Japanske Masunaga er en af verdens førende producenter inden for briller og solbriller. Masunaga stammer fra Fukui, Japan, som er en af de tre største produktionsområder i verdenen.

Masunaga er sublimt håndværk, optisk udtryksfuldhed og ”high fashion” og på den unikke måde. Brillerne er japansk æstetik på et meget højt plan. Det er briller, der ikke bare er ’made in Japan’, de er ’handmade in Japan’.

www.masunaga1905.com

ANDY WOLF EYEWEAr Briller i holbæk

Andy Wolf

Andy Wolf er et østrigsk brand med fokus på personlighed og kant. Brandet er stiftet af de tre venner Andreas (Andy), Wolfgang (Wolf) and Katharina Brillerne og de er ikke bange for farver eller skøre designs, der adskiller dem fra andre brilleproducenter.

Alle brillerne fra Andy Wolf er håndlavede i Østrig, hvor også brilleproduktionen er samlet for at sikre kvaliteten.

Se mere her: www.andy-wolf.com

ANNE & VALENTIN BRILLER HOLBÆK

Anne & Valentin

Historien om Anne Et Valentin begynder i Frankring – Toulouse, hvor virksomheden blev grundlagt og hvor hovedsædet stadig findes.

Anne & Valentin designer briller med et ønske om at brillen ikke kun skal smigre og komplimentere, men også udtrykke hvem du virkelig er.

Se mere på deres hjemmeside: www.anneetvalentin.com

Theo Briller i Holbæk

Theo

Det der startede med en krusedulle på en ordreblok, har siden udviklet sig til et slogan for et af Belgiens stærkeste brilledesigns ”theo story”.

Er du til unikke og anderledes briller,- er du til brillekunst, så er Theo det du søger.

Se mere her: www.theo.be