At Se Optik | Find dine nye Briller, Solbriller, Børnebriller eller Skærmbriller
Book en tid

Hvis du går herfra med de forkerte briller, har vi fejlet.

Glas

Vi sliber selv. Med eget sliberi kan vi bedst muligt stå inde for det arbejde vi laver, også når det kommer til det tekniske. Brilleglas er nemlig altid en specialfremstillet løsning, der er tilpasset den enkelte person.

Glassets kvalitet har stor betydning for din synsoplevelse, og derfor har vi nøje udvalgt vores glasleverandør, Hoya, der med banebrydende teknologi leverer glas af den højeste kvalitet.

Hos ATSE Optik kan vi hjælpe dig, uanset hvilken glastype, du har behov for. Vi leverer og sliber både progressive glas, enkeltstyrkeglas, specialglas, m.m.

Solbriller

Når du er udenfor, eksponeres du for UV-stråling. Din hud og dine øjne påvirkes. Du ser ikke UV-stråling, men den findes overalt. UV-stråling kommer ikke bare fra solen, men reflekteres fra bl.a. vand, sand, beton, is og sne. Det betyder, at du udsættes for UV-stråling selv under en parasol eller i skyggen af et hus.

Vores solbriller er håndplukket ud fra den bedste kvalitet – både så de beskytter dine øjne bedst muligt mod UV-stråling, men også så de sidder godt og er behagelige at have på.

Børnebriller

Briller er ikke bare briller – det samme gælder børnebriller. De bliver en del af dit barns udseende og er en genstand, som dit barn skal bruge dagligt. Derfor er det vigtigt, at brillerne passer til dit barn. Hvilke briller passer bedst til dit barns udseende, og endnu mere vigtigt, hvilke briller føler dit barn sig godt tilpas med? Det er disse overvejelser, vi gør os, når vi i fællesskab skal finde de rette briller til dit barn.

Skærmbriller

Vi er medlem af Dansk Erhvervsoptik og kan derfor tilbyde briller indenfor de gældende aftaler. Har virksomheden ikke en aftale, kan du henvende dig til os for at høre om mulighederne for en virksomhedsaftale. Aftalen kan IKKE anvendes til private briller.

Du skal medbringe en brillerekvisition fra din arbejdsgiver, som skal udfyldes med relevante opmålinger ift. din arbejdssituation.

Disse aftaler omfatter skærmbriller og sikkerhedsbriller.

Valg af briller

Rådgivning

Når du skal vælge dine nye briller, er det først og fremmest vigtigt at finde den rette pasform til dit ansigt. Her kan vi hjælpe dig med at finde den rette størrelse og få tilpasset brillen, så den passer perfekt til dig og din ansigtsform og ikke går på kinden eller andre steder.

Der er mange gode råd, når du skal vælge briller, men det vigtigste er at bruge den sunde fornuft, når du skal træffe dit valg.

Design

Vi har en bred vifte af forskellige brilledesigns. Vi har både de farverige stel, hvor der sker en masse, men vi har også de mere afdæmpede og klassiske brilledesigns. Fælles for alle vores stel er, at vi kun vælger de briller, som vi selv kan lide. Uanset hvilken stil og personlighed du har, kan vi derfor finde et brillestel, der matcher dig og din stil.

Udvalg

Vi har et bredt udvalg af forskellige brillebrands. Fælles for dem alle er, at de er nøje udvalgt med vores kunder in mente. I modsætning til kæderne udvælger vi selv alle vores briller i butikken. Derfor kan du finde flere unikke kvalitetsmærker i butikken, som du ikke kan finde andre steder i byen, men vi har naturligvis også den sikre bestseller. Du kan læse mere om vores brands her.